عوارض آموزش آنلاین برای دانش آموزان در دوران کرونا

عوارض آموزش آنلاین برای دانش آموزان در دوران کرونا
شیوع جهانی ویروس کرونا نظام آموزشی جهان و حتی ایران را تحت تاثیر گذاشت. از اوایل اسفند ماه 1398 تمامی سیستمهای آموزش های مدارس مجازی شد و تنها امتحانات نهایی و پایه نهم به صورت حضوری برگزار شد و مابقی امتحانات پایان سال غیر حضوری بود. این گونه آموزش های مجازی نخستین تجربه نظام تعلیم و تربیت بود که به مدارس تحمیل شد و نقاط قوت و ضعف زیادی داشت.
از طرفی بیشتر دانشآموزان به تدریس حضوری عادت کردهاند و برقراری ارتباط با معلم به ویژه در اوایل دوران کرونا برای دانش آموزان مقطع ابتدایی سخت بود ولی با حضور والدین کم کم این شیوه از تدریس برای دانش آموزان جا افتاد اما باز نیز با مشکلاتی مواجه بودیم.
دانش آموزان به تدریس حضوری عادت دارند و برقراری ارتباط از طریق فضای مجازی برای آموزش کمی دشوار است، با حضور والدین کم کم این شیوه تدریس برای دانش آموزان جا افتاده و معلمان با تمامی کم و کاستیهای آموزش آنلاین توانسته اند دانشآموزان را تا نمره قبولی برسانند. با وجود ماندگار بودن کرونا بر اساس گفته سازمان بهداشت جهانی حداقل به مدت دوسال از این رو مجبور به برگزاری کلاسها در سال تحصیلی جدید به صورت مجازی خواهیم بود. آموزش آنلاین در صورتی تاثیر مثبت خواهد داشت که فضای مناسب با تجهیزات مورد نیاز برای دانشآموزان فراهم شود.
تجیهزات مورد نیاز آموزش آنلاین برای دانشآموزان
پایه نگهدارنده گوشی
1- برای شرکت در کلاسهای مجازی دانشآموزان بیش از پیش مستلزم استفاده از گوشی هستند. اما استفاده مداوم از گوشی طبیعتا عوارض جسمی هم خواهد داشت، دانشآموز مجبور خواهد بود که مدام سر خود را خم کند تا زاویه دید مناسب برای دیدن گوشی داشته باشد. تنها راه حل رفع این مشکل استفاده از لپتاپ و تلویزیون است، اما ممکن است که قادر نباشید گوشی خود را تلویزیون متصل کنید و یا لپتاپ ندارید. در این صورت میتوانید با تهیه یک پایه نگهدارنده گوشی و یا تبلت زاویه دید مناسب و استاندارد برای کودکانتان فراهم کنید تا دچار کمر و گردن درد نشوند.
هدست
2- طبیعتا با وجود همه افراد در منزل تمرکز در هنگام گوش دادن به آموزش کمی سخت است و این برای دانشآموزان بسیار کلافه کننده خواهد بود و به طور قطعی باعث افت تحصیلی خواهد شد. برای داشتن تمرکز بیشتر حتما نیاز به یک هندزفری، هدفون و یا هدست خواهند داشت تا صداهای زائد محیط که مخل تمرکز هستند حذف شود. با هدفون، هندزفری و یا هدست به راحتی میتوانید به گوشی، تلویزیون و رایانه متصل شوید.
اسپیکر
3- اگر نمیخواهید برای فرزندتان به دلیل عوارض هدفون و ... آنها را تهیه کنید میتوانید یک اسپیکر بلوتوث تهیه کنید تا صدای رسایی به گوش برسد.
پاوربانک
4- یکی دیگر از دردسرهای آموزش آنلاین با گوشی خالی شدن شارژ باتری است و گوشی باید مدام نزدیک به پریز برق در شارژ باشد. شما با تهیه یک پاوربانک این محدودیت و نیاز را برای فرزندانتان برطرف خواهید کرد.
اینهای اقلام مورد نیاز برای تمامی کسانی است که به ناچار مجبور به گذراندن دوره تحصیل خود به صورت مجازی در دوران کرونا هستند. با جدی نگرفتن آموزش مجازی ضربهای بزرگ به نظام آموزش ایران وارد خواهد شد و حتی دانشاموزان در سالهای آتی به مشکل برخواهند خورد.
نظرات بازدیدکنندگان