مشخصه های پاوربانک اورجینال شیائومی

تشخیص پاوربانک اصلی شیائومی از تقلبی
پاوربانک اورجینال شائومی به دلیل کیفیت ساخت و ویژگیهای برتری که نسبت به محصولات مشابه خود در برندهای دیگر دارد، محبوبیت خاصی بین افراد کسب کرده است. این محصول هم متاسفانه همانند محصولات دیگر نسخههای تقلبی دارد. در ادامه تفاوت پاوربانک شیائومی اصلی و تقلبی را بررسی خواهیم کرد.
تفاوت بین نسخهی اصل و تقلبی
- کد ۲۰ رقمی روی بستهبندی
این اولین و آسانترین گام برای تشخیص پاور بانک اصل شیائومی است. تنها موارد نادری از نسخههای تقلبی، این آزمون را پشت سر میگذارند. در نسخه اصلی این کد 20 رقمی با خراشیدن برچسب موجود دیده میشود که اگر این کد را در وب سایت شیائومی وارد کنید اصالت محصول تایید خواهد شد و در نسخههای کپی معمولا این کد 20 رقمی وجود ندارد.
- شارژ Pass-Through
پاوربانکهای اصل شیائومی، دارای قابلیت شارژ Pass-through هستند. این بدین معنی است که پاوربانک وقتی در حال شارژ است، یک تلفن همراه را نیز میتواند همزمان شارژ کند اما در نسخههای کپی در هنگام شارژ خود پاوربانک قدرت شارژ کردن دستگاه دیگر را ندارد.
- طول و نام تجاری روی کابل یو اس بی
در نسخه اصلی کابل میکرو که همراه پاوربانک موجود است هیچ علامت تجاری وجود ندارد اما در نسخه اصلی آن علامت برند شیائومی هک شده است.
- رنگ پورتهای یو اس بی روی پاوربانک
در نسخه اصلی قسمت جلویی پورت میکرو یو اس بی و یو اس بی استاندارد، یک رنگ سفید برنجی دارد و در پاور بانک های مشکی رنگ پورت میکرو یو اس بی مشکی می باشد. اما در نسخه تقلبی اکثر پاوربانکهای تقلبی یک پورت یو اس بی به رنگ سفید شیری دارند و یک پورت میکرو یو اس بی سیاهرنگ دارند.
- چاپ زیر پاوربانک
در نسخه اصلی چاپ مایل به خاکستری دارد و روشنتر و واضح است و میتوان با حرکت انگشت، آن را لمس کرد. اما در نسخه کپی معمولاً کِدِرتر و بلوری و با جوهر مشکی است و گاهی اوقات چاپ واضحی ندارد.
- باتری داخلی
باتریها دارای علامت تجاری برندهای بینالمللی نظیر پاناسونیک، سامسونگ و ال جی هستند. اما نسخهی تقلبی به صورت محلی تولید شدهاند یا باتریهایی جعلیاند که عموماً صورتی رنگ هستند.
- نحوه عملکرد چراغ ال ای دی
چراغ های الی ای دی در نسخه اصلی در هنگام نمایش وضعیت برق چشمک میزنند و با نگهداشتن دکمه پاور تمام چراغ ها خاموش میشوند. اما در نسخه تقلبی با فشار دادن دکمه پاور چراغ شروع به چشمک زدن میکند و با نگهداشتن دکمه پاور هم خاموش نمیشوند.
- لبه های برش خورده بدنه آلومینیومی
در مدل های ۵۰۰۰، ۵۲۰۰، ۱۰۰۰۰ و ۱۰۴۰۰ میلی آمپر ساعتی محل برش بدنه آلومینیومی همرنگ و دارای بافتی نزدیک به سایر نقاط، کاملاً صیقلی، یکدست و تمیز و در عین حال بدون خاصیت برندگی میباشند در حالی که در مدلهای جعلی این برش گاهی یک یا چند مورد از ویژگیهای بالا را ندارند. بر خلاف سایر پاوربانکهای شیائومی، در مدل ۱۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی لبههای انتهایی بدنه آلومینیومی پذیرای یک برش مضاعف ۴۵ درجه با دستگاههای CNC نیز شدهاند، به طوری که این ناحیه با تغییر زاویه پاوربانک و انعکاس نور به خوبی خودنمایی میکند. سایر ویژگیهای نامبرده برای چهار مدل دیگر در ابتدای این بند در مدل ۱۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی نیز صدق میکند.
اما در موارد جعلی اکثراً خبری از برش مضاعف ۴۵ درجه نیست.
- پاوربانک ۲۰۸۰۰ میلی آمپری وجود ندارد
نظرات زیادی دربارهی پاوربانک ۲۰۸۰۰ میلی آمپری وجود دارد. برخی فروشندگان وجود دارند که پاوربانک شیائومی با توان ۲۰۸۰۰ میلی آمپر میفروشند، اما شیائومی پاوربانکی با چنین توانی ندارد. بنابراین اگر خردهفروشی از چین یا یک فروشندهی eBay دیدید که پاوربانکی با چنین توانی میفروشد، باید بدانید که یک پاوربانک تقلبی است.
اگر قصد خرید پاوربانک شیائومی را دارید حتما قبل از خرید اطلاعاتی راجع به آن جمع آوری کنید.
نظرات بازدیدکنندگان